HTML

Chrysse és Ewet

Chrysse és Ewet párbeszédei az élet zabos oldalán.

Friss topikok

Linkblog

Ülünk a buszon és...

2010.09.15. 22:25 :: Ewet

Ülök a buszon. Mint szinte minden nap, ma is, tegnap is, az előtt is, és az után is. Hátul pár ember, köztük egy idősebb nénike, egy uraság és néhány viháncoló fiatalság. Utóbbiak hatalmas mekdöncis zacskókkal vannak ellátva. Köszönhetően a kényelmes buszüléseknek, helyet foglalnak és elkezdenek falatozni.

A szabályok embere vagyok, de mivel nem zavarnak, nem tartanak fel, mi több, nem is törődnek velem, én is levegőnek nézem őket (beeee). Nem így a nénike:

- Ha nem fejezitek be a zabálást, azon nyomban elokádom magam

Persze több sem kellett a csicsergő, étkező csapatnak, azonnal szócsatába kezdtek, s már-már kiabálásra került volna sor (a nénike részéről, a fiatalok meglepően higgadtak voltak), amikor az uraság megpróbálta csitítani a résztvevőket. Mire a nénike sértődötten:

- De én csak kultúráltan megkértem, hogy hagyják abba az evést...

Ezek szerint nem csak nálam csapta ki a biztosítékot a kultúra.

Szólj hozzá!

Címkék: busz evés fiatalok idős néni zabálás

A bejegyzés trackback címe:

https://chrysse-ewet.blog.hu/api/trackback/id/tr272299219

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása